Home Celebs Celeb News Luke Perry’s kinderen posten emotionele boodschap op Instagram

Luke Perry’s kinderen posten emotionele boodschap op Instagram

'Ik zal doen wat ik kan om je nalatenschap met mij mee te dragen en je trots te maken.'

Luke Perry
© Photo News

Maandag kregen we het verschrikkelijke nieuws dat ‘Riverdale’-acteur Luke Perry (52) overleden was. Zijn (ex-)collega’s deelden al tal van emotionele boodschappen. Nu laten ook zijn kinderen Jack en Sophie van zich horen op Instagram.

Luke Perry’s kinderen hebben allebei hun vader geëerd met een emotionele boodschap. ‘Voor veel mensen was hij heel veel dingen. Voor mij was hij altijd papa. Hij hield van me en steunde me in alles en inspireerde me om de beste te zijn dat ik kon. Ik heb zoveel geleerd van jou, en mijn hart is gebroken als ik denk aan alles wat je niet zal meemaken. Ik zal je elke dag dat je niet op deze aarde rondloopt missen. Ik zal doen wat ik kan om je nalatenschap mee te dragen en je trots te maken. Ik hou van je, papa’, aldus Jack Perry op Instagram.

Sophie Perry schreef het volgende onder een selfie met haar vader: ‘Er is in mijn leven veel gebeurd in de afgelopen week. Alles gebeurt zo snel. Ik kwam terug van Malawi, net op tijd om met mijn familie samen te zijn. In de afgelopen 24 uur heb ik ongelooflijk veel liefde en steun gekregen. Ik kan niet individueel reageren op honderden mooie berichten, maar ik zie ze en ik apprecieer het dat jullie al die positiviteit naar mij en mijn familie sturen. Ik weet niet goed wat ik moet zeggen of doen in deze situatie. Het is iets waar je niet op kan oefenen om mee om te gaan. Zeker niet als alles zo publiekelijk gebeurt. Dus heb geduld met mij en weet dat ik dankbaar ben voor alle liefde. Gewoon dankbaar in stilte.’

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.