Home Celebs Celeb News OOH: Mac Miller post super schattige verjaardagswens voor Ariana Grande

OOH: Mac Miller post super schattige verjaardagswens voor Ariana Grande

Ariana Grande
Foto: Instagram @larryfisherman

Ariana Grande en haar vriendje Mac Miller zijn allang #couplegoals, en al helemaal sinds ze super schattig waren samen op het podium van One Love Manchester. Zoals veel dolverliefde koppeltjes doen, wenste Mac zijn jarige girlfriend een gelukkige verjaardag met een cute foto en een mooi tekstje op Instagram. Ons hartje smelt al in Ari’s plaats.

Maandag 26 juni werd Ariana Grande 24 jaar, en dat moest gevierd worden. Haar lief, rapper Mac Miller, wenste haar via Instagram een hele gelukkige verjaardag. De foto is misschien niet de meest romantische – al toont hij perfect wat voor ’n grapjas Mac is – maar het tekstje is dat wel. De rapper schrijft: ‘Een gelukkige verjaardag voor deze allerliefste, pure ziel die me opnieuw heeft laten voelen wat het is om gelukkig te zijn.’ Aaaaw! Hij bedankt haar ook omdat ze ‘so good’ van hem houdt en zegt dat hij uitkijkt naar alle avonturen die ze samen zullen beleven. Kan iemand ons vertellen waar we ook zo’n lieve boyfriend kunnen vinden, please?

Ariana bedankte haar fans voor de verjaardagwensen met twee foto’s in een typische Ari-outfit, een oversized sweater en knee boots. We vermoeden dat Mac wel een persoonlijke berichtje zal gekregen hebben 😉.

thank you 🌙

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.