Home Celebs Celeb News Madelaine Petsch brengt ons in de feeststemming met een ASMR-video

Madelaine Petsch brengt ons in de feeststemming met een ASMR-video

En die komt met een kleine disclaimer: 'Ik weet dat ik er slecht in ben, maar ik beloof dat ik niet met ASMR lach.'

madelaine petsch asmr
© YouTube

Fans van ‘Riverdale’ en van Madelaine Petsch weten het al, maar woensdag is de dag dat de actrice een nieuwe video uploadt op haar YouTubekanaal. Of dat ritme probeert ze toch zoveel mogelijk aan te houden. Deze week heeft Mads iets heel leuks voor ons: een feestelijke ASMR-video!

Madelaine Petsch maakte vorige week haar huis helemaal Christmas proof, en ook deze week brengt ze ons helemaal in de feeststemming, maar dan op een ontspannende manier! Ze uploadde zopas een Holiday ASMR-video. Daarin zien én – vooral – horen we hoe de ‘Riverdale’-actrice een zuurstok opent en eet, maar ook hoe ze een pakje opent waarin ze een kerstbal van ‘Harry Potter’ vindt. Verder maakt en drinkt ze bijvoorbeeld ook een vegan versie van de Pumpkin Spice Latte en muntchocolademelk. We krijgen ook haar liefste hond Olive te zien.

Ze sluit haar video af met een kleine disclaimer: ‘Ik wil dat je weet dat ik niet lach met ASMR. Ik doe het omdat ik het leuk vind. Ik weet dat ik er slecht in ben, dus sommige mensen denken dat ik ermee lach, maar ik beloof dat dat niet zo is.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.