Home Celebs Celeb News ‘Riverdale’-actrice Madelaine Petsch laat zien wat ze als vegan eet op een...

‘Riverdale’-actrice Madelaine Petsch laat zien wat ze als vegan eet op een dag

Zo begint ze haar dag met een groot glas water, een tas koffie en - jawel - een lepel vaste kokosolie.

madelaine petsch vegan
© YouTube

Madelaine Petsch eet al haar hele leven plantaardig. Ze weet dan ook als geen ander wat te eten als vegan en wie weet kan ze jou inspireren! In een nieuwe video op haar YouTubekanaal laat de ‘Riverdale’-actrice zien hoe het menu van een veganist eruitziet op een dag.

Madelaine Petsch is momenteel in Vancouver voor de opnames van het vijfde seizoen van ‘Riverdale‘. En wie dacht dat ze daar op haar wenken bediend wordt door koks en ander personeel heeft het mis, want de actrice lijkt helemaal zelf voor haar eten te zorgen! In een nieuwe video laat Mads zien wat ze als vegan eet op een dag.

Zo begint ze haar dag met een groot glas water, een tas koffie en – jawel – een lepel vaste kokosolie, want het moet van haar voedingsdeskundige. Als ontbijt eet ze een warme kom havermoutpap met amandelmelk, banaan en bosbessen. Als lunch eet ze een zelfgemaakte salade. Benieuwd naar haar volledige menu? Je ziet het in onderstaande video!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.