Home Celebs Celeb News Madelaine Petsch verdedigt Vanessa Morgan na commentaar op zwangerschapsaankondiging

Madelaine Petsch verdedigt Vanessa Morgan na commentaar op zwangerschapsaankondiging

'Eerlijk, als ik nog een reactie zie zoals deze ga ik gek worden.'

Madelaine Petsch
© Getty

Een White Sox-fan gaf onder de zwangerschapsaankondiging van Vanessa Morgan commentaar op het feit dat ze haar man Michael Kopech niet vermeldt in de post. Die reactie ging niet aan Vanessa’s collega Madelaine Petsch voorbij. Zij schoot voor haar bestie in de verdediging.

We vertelden jullie enkele dagen geleden dat Vanessa Morgan zwanger is van haar eerste kindje. Dat goede nieuws kondigde ze aan via Instagram, maar ze betrok haar man Michael Kopech niet in de post. Hij wordt helemaal nergens vermeld. Even later bleek dat Michael in juni de scheiding aanvroeg met Vanessa, een maand nadat ze erachter kwam dat ze zwanger is.

Gebrek aan respect

Een fan van de White Sox-speler schreef onder de zwangerschapsaankondiging van Vanessa dat ze ‘niet zo’n gebrek aan respect voor onze pitcher moet tonen’. Tot groot ongenoegen van Vanessa’s ‘Riverdale’-collega Madelaine Petsch. Zij schoot haar vriendin ter verdediging en antwoordde gepast. ‘Eerlijk als ik nog een reactie zie zoals deze ga ik gek worden’, schrijft ze. ‘Vanessa is een prachtige moeder in spe en de haat en het gebrek aan respect dat ik zie op deze post is walgelijk.’

De White Sox-fan is niet de enige die kritiek heeft op de post. Er zijn ook reacties te lezen zoals ‘wie is de vader’ en ‘waarom zijn jullie niet ALLEBEI enthousiast’. Gelukkig zijn er veel anderen die Vanessa wel feliciteren met het babynieuws, en kan ze altijd rekenen op haar bestie Madelaine. Girls support girls!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.