Home Celebs Celeb News WHAT?! Zijn Miley Cyrus en Liam Hemsworth in het geheim getrouwd?

WHAT?! Zijn Miley Cyrus en Liam Hemsworth in het geheim getrouwd?

Miley Cyrus en Liam Hemsworth
Foto: Instagram @mileycyrus
Dagelijks komen roddelbladen met het ene na het andere gerucht over celebs. Nu beweren verschillende bronnen dat Miley Cyrus in het geheim is getrouwd met Liam Hemsworth! Zou het waar zijn?

Nee, dit is niet de eerste keer dat we geruchten horen over een mogelijk trouwfeest van Miley Cyrus en Liam Hemsworth. Maar deze keer lijkt het wél allemaal heel echt. Het zou last-minute gepland zijn en gebeurde op oudejaarsavond, de ideale gelegenheid. De familie van de ‘The Last Song‘-acteur vloog over van Australië naar Californië. Ook de familie van de 24-jarige popzangeres was aanwezig.

#Schoonfamilie

De geruchten zijn ontstaan door een foto die Miley op Instagram postte met als bijschrift: ‘Familie! #schoonfamilie‘. Op de foto zien we de moeder van de ‘Wrecking Ball‘-zangeres, Tish Cyrus, samen met familie van Liam, waaronder zijn moeder Leonie Hemsworth. Zou dit bevestigen dat de twee getrouwd zijn?

Family! #inlaws (no law)

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Ook de mama van Miley Cyrus noemt Liams kant ‘familie’ in de beschrijving van een foto.

Miley Cyrus hoeft natuurlijk niet getrouwd te zijn om het woord schoonfamilie te mogen gebruiken. Toch zou het leuk nieuws zijn als de twee écht getrouwd waren, toch?

Lees meer:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.