Home Celebs Celeb News Miley Cyrus over Hailey Baldwin: ‘We waren heel gemeen tegen haar, maar...

Miley Cyrus over Hailey Baldwin: ‘We waren heel gemeen tegen haar, maar het heeft haar wel hard gemaakt.’

De zangeres biechtte tijdens 'Carpool Karaoke' op dat ze Hailey Baldwin als kind pestte.

hailey Baldwin
© Giphy

Miley Cyrus, Hailey Baldwin en Kendall Jenner deden onlangs samen Carpool Karaoke. Daar biechtte de ‘Nothing Breaks Like a Heart‘-zangeres iets heel ergs op. Als kind pestte ze blijkbaar Hailey Baldwin! Toch ziet Miley daar ook een lichtpuntje in. Volgens haar zou het model er namelijk veel sterker door geworden zijn.

In een nieuwe ‘Carpool Karaoke: The Series‘-aflevering waren dit keer Miley Cyrus, Hailey Baldwin en Kendall Jenner te gast. De drie meiden zongen de longen uit hun lijf bij ‘Party in the U.S.A.‘ en ‘Nothing Breaks Like a Heart‘.

(De volledige video is te zien op Apple TV)

Tussendoor praatte het trio over hun kindertijd. Tijdens het gesprek kwam een bekentenis van Miley Cyrus naar boven. De zangeres was namelijk bevriend met Hailey Baldwins oudere zus Alaia en blijkbaar pestten ze samen het toekomstige model. ‘Ik was zo gemeen tegen haar. Ze wilde met mij en Alaia spelen, en wij sloten haar uit de kamer.’ Dat bevestigde Hailey ook zelf. ‘Mijn oudere zus en zij spanden samen tegen mij.’

Lichtpuntje getreiter

Toch ziet Miley ook een lichtpuntje in haar getreiter. ‘Ik moest wel. Het maakte je tot de persoon die je bent. Het maakte je sterker. Nu kan je altijd de trolls aan en al die dingen, want ik was zelf zo’n troll.’ En ook dat bevestigde het model. ‘Miley was de grootste troll. Ze bereidde me voor op deze industrie.’

En toevallig komt die sterke kant nu mooi van pas. Ze krijgt namelijk te maken met pesterijen op het internet. Die negatieve reacties krijgt ze vooral op haar huwelijk met Justin Bieber, maar ook op haar modellenwerk. Daarom neemt ze naar eigen zeggen af en toe breaks van sociale media. De reden waarom legde ze zelf uit in een Instagram Story.

Negativiteit

‘Niet op Instagram zitten is het beste ooit. Wanneer ik er even een pauze van neem, voel ik mij zoveel beter en zoveel gelukkiger als persoon. En vanaf het moment dat ik er terug op zit, heb ik meteen last van anxiety. Dan word ik droevig en ben ik opgefokt. Begrijp me niet verkeerd: Instagram is een ongelooflijk instrument en een fantastische manier om met anderen contact te hebben. Maar de negativiteit schreeuwt zo hard’, aldus Hailey.

Het commentaar op Haileys carrière en haar huwelijk kwetst haar het meest. ‘Het is moeilijk om je te focussen op je welzijn en mentale gezondheid wanneer elke keer dat je Instagram opent iemand je job, relatie of andere positieve dingen in je leven afbreekt.’

Hopelijk heeft Miley Hailey inderdaad hard gemaakt, want ze heeft het duidelijk nodig… Het model is trouwens niet de eerste celebrity die af en toe een break nodig heeft van sociale media. Ook Selena Gomez, Pete Davidson en zelfs haar man Justin Bieber gingen haar al voor.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.