Home Celebs Celeb News WOW: Miley Cyrus dropt zes nieuwe nummers in één keer

WOW: Miley Cyrus dropt zes nieuwe nummers in één keer

Daarin zingt Miley over haar drugs- en feestverleden, haar publiek imago en onvoorwaardelijke liefde.

Miley Cyrus
© Getty

In november 2018 liet Miley Cyrus eindelijk nog eens van zich horen en werkte ze mee aan ‘Nothing Breaks Like a Heart‘ met Mark Ronson. Nu is de zangeres terug met haar eigen gloednieuwe muziek. En ze dropt meteen zes nummers.

Miley Cyrus teaset al sinds begin mei haar nieuw album ‘SHE IS COMING‘. Terwijl wij hadden gedacht dat we één lied zouden te horen krijgen, lanceerde de zangeres zopas zes nummers in één keer. In het gloednieuw album zingt Miley over haar drugs- en feestverleden, haar publiek imago en het verschil dat onvoorwaardelijke liefde heeft gemaakt in haar leven.

Oude Miley

Eerder dit jaar vertelde Miley Cyrus in een interview met Vanity Fair dat het album zou gaan over zichzelf, maar dan over het verleden. ‘Wanneer mensen mijn muziek beluisteren, horen ze een fragment van tijd, iets wat ik voel of toen voelde. Wanneer die muziek jouw oren bereikt, ben ik er misschien al over. Maar ik bleef het trouwst aan mezelf op dat exact moment’, aldus Miley.

Collab met RuPaul en Swae Lee

Miley Cyrus werkte voor ‘D.R.E.A.M.‘ samen met Ghostface Killah, voor ‘Cattitude‘ met RuPaul en in ‘Party Up The Street‘ is Swae Lee te horen. Het is het eerste van drie albums die elk zullen bestaan uit zes nummers en deel zullen uitmaken van de collectie getiteld ‘SHE IS: MILEY CYRUS. SHE IS COMING‘. Beluister de eerste zes nummers hieronder.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.