Home Celebs Celeb News Millie Bobby Brown deelt met make-uploze selfie mooie boodschap op Instagram

Millie Bobby Brown deelt met make-uploze selfie mooie boodschap op Instagram

'Volgend jaar hoop ik dat we allemaal kunnen appreciëren hoe mooi we zijn.'

Millie Bobby Brown
© Getty

Dat Millie Bobby Brown een rolmodel is voor jongeren weten we al langer. Dat bewijst de ‘Stranger Things’-actrice nu nog maar eens door een selfie te delen waarmee ze een hele mooie boodschap wil overbrengen.

Morgen beginnen we officieel aan een nieuw decennium. 2020 staat voor de deur en ook de goede voornemens die ermee gepaard gaan, komen een voor een weer bovendrijven. Ook de celebs nemen zich voor om het in het nieuwe jaar beter te doen. Zo heeft Millie Bobby Brown zich voorgenomen om te waarderen hoe mooi ze is. En ze hoopt dat haar fans hetzelfde doen.

Make-uploze selfie

Op Instagram postte de ‘Stranger Things‘-actrice een make-uploze selfie waarmee ze de boodschap hoopt over te brengen. Onder de foto schreef ze het volgende inspirerende tekstje. ‘Volgend jaar hoop ik dat we allemaal kunnen appreciëren hoe mooi we zijn. Het is moeilijk om met onzekerheden om te gaan en om jong te zijn in een maatschappij die zo kritisch is. Maar ik denk dat zelfliefde en zorg dingen zijn waarvoor ik mij inspan als een persoon. Volledig jezelf zijn, ongefilterd en waarheidsgetrouw. Voor eeuwig en altijd. 🦋’ Je hebt het gehoord!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.