Home Celebs Celeb News AHA: dit leerde Millie Bobby Brown van ‘Hannah Montana’

AHA: dit leerde Millie Bobby Brown van ‘Hannah Montana’

Miley Cyrus ging live met de 'Stranger Things'-actrice en ze praatten over van alles en nog wat.

Millie Bobby Brown
© Getty

Iedereen ter wereld is zich momenteel aan het bezighouden op de meest creatieve manieren. En dat geldt ook voor de celebs. Zo ging Miley Cyrus onlangs live met Millie Bobby Brown. Daar vertelde de ‘Stranger Things’-actrice wat ze leerde van Mileys serie ‘Hannah Montana’.

Miley Cyrus is sinds 17 maart begonnen met een gloednieuw concept. Elke dag, van maandag tot vrijdag, kan je van 11u30 tot 12u30 kijken naar de InstagramshowBright Minded: Live With Miley‘. In elke aflevering voert ze via videochat een interessant gesprek met één of meerdere celebs.

Therapiehond Winnie

In aflevering 11 ging Miley live met onder andere Millie Bobby Brown. Tijdens dat gesprek praatten de twee celebs over hoe hun voornamen altijd door elkaar worden gehaald. De ‘Stranger Things’-actrice vertelde ook dat het haar vroeger niets kon schelen wat mensen denken, maar dat ze nu sinds twee jaar paniekaanvallen en anxiety heeft en eraan aan het werken is. Ze vertelde er ook bij dat dat de reden is waarom ze een nieuwe hond genaamd Winnie The Pooh heeft gekregen van haar ouders. Zo kan de schattige krullenbol haar troosten en opvrolijken als ze het moeilijk heeft.

View this post on Instagram

my baby girl ♡

A post shared by mills (@milliebobbybrown) on

‘Hannah Montana’

Daarnaast vertelde de ‘Stranger Things‘-actrice ook hoe ze haar Amerikaanse accent leerde van ‘Hannah Montana‘. ‘De enige manier waarop ik mijn Amerikaans accent kreeg, was door naar “Hannah Montana” te kijken. Ik was erdoor geobsedeerd. Ik wilde jouw job. Ik wilde zoals Hannah Montana zijn en toen besefte ik dat het een echte job was. Ik dacht “Dat wil ik doen. Dat klinkt leuk. Ik wil het zelfs gratis doen!”.’ Op die onthulling antwoordde Miley al lachend: ‘Het verwondert me dat je geen country accent hebt’.

Verder spraken de twee celebs tijdens de live ook over betrouwbare mensen, de celebindustrie, sociale media, hun 16de verjaardag, Millie’s beautymerk Florence by Mills en nog zoveel meer! Bekijk het hele gesprek vanaf minuut 35 hieronder.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.