Home Celebs Celeb Style & Beauty Millie Bobby Brown haalde voor haar manicure inspiratie uit de nillies

Millie Bobby Brown haalde voor haar manicure inspiratie uit de nillies

Het blijft een klassieker!

millie bobby brown manicure
© Getty

Aangezien we met z’n allen nog voornamelijk thuiszitten, is dit het ideale moment om enkele skills te oefenen, zoals je nagellakkunsten. Heb je inspiratie nodig voor je volgende manicure? Millie Bobby Brown zorgt ervoor!

We halen regelmatig mode -en beautyinspiratie bij onze favoriete celebs, zoals Kylie Jenner en Bella Hadid. Dit keer is het Millie Bobby Brown die ons inspireert voor onze volgende manicure. En terwijl haar look helemaal niet nieuw of opvallend is, herinnert ze ons eraan dat simpel ook gewoon nog steeds kan. Begin maar al te oefenen!

Het gaat om de french manicure die vooral in de jaren 90 en in de nillies populair was en ook de afgelopen jaren weer z’n opmars maakte. Zo kozen Bella en Gigi Hadid en Ariana Grande in 2019 al voor de look. De ‘Stranger Things’-actrice is al langer fan van de trend en haalt ‘m nu nog maar eens boven en koos voor een matte versie die ze afwerkte met een diamantje aan de nagelriemen. Wij zijn fan!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.