Home Celebs Move over Chloë, Brooklyn Beckham heeft een nieuwe vriendin

Move over Chloë, Brooklyn Beckham heeft een nieuwe vriendin

En het is niet het playboymodel met wie hij onlangs kuste.

Foto: Instagram @brooklynbeckham

Brooklyn Beckham werd onlangs al kussend gespot met playboymodel Lexi Wood. We konden er dus van uitgaan dat het over en uit was tussen hem en Chloë Grace Moretz. Al leek die nieuwe ‘relatie’ maar van korte duur. Hij zou nu namelijk samen zijn met een andere Lexy.

We dachten echt dat Brooklyn Beckham en Chloë Grace Moretz een match made in heaven waren, maar niets blijkt minder waar. Het koppel zou namelijk al even uit elkaar zijn. Brooklyn werd opeens al kussend gekiekt. Heeft hij Chloë bedrogen of was het al uit tussen hen? Niemand die het weet.

Lexy Panterra

Nu lijkt de liefde volledig over tussen hen. Brooklyn Beckham (18) zou zelfs al een nieuwe vriendin hebben. Het meisje in kwestie heet Lexy Panterra (27), een Amerikaanse zangeres die maar liefst negen jaar ouder is.

I’m Not a piece of meat .. I’m more than that I’m sweet

A post shared by Lexy Panterra (@lexypanterra) on

Romance in New York

En nee, het is niet dezelfde Lexi die hij gekust heeft. Het gaat om een nieuw meisje. Ze werden samen gezien op Coachella, en daarna in New York, waar de twee het volgens een bron wel heel romantisch hadden samen. Ze hielden tijdens het eten voortdurend elkaars hand vast en bleven maar lachen en elkaar aanraken.

En daar blijft het niet bij. Lexy is zelfs al te zien op Brooklyns Instagram.

@lexypanterra. Confusing init…

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.