Home Celebs Celeb News 9 dingen die je nog niet wist over ‘Never Have I Ever’-acteur...

9 dingen die je nog niet wist over ‘Never Have I Ever’-acteur Darren Barnet

Wist je dat hij moest oefenen om zijn T-shirt zo smooth uit te trekken?

darren barnet
© Lara Solanki via Netflix

Naast ‘Outer Banks’ is er nog een nieuwe Netflixserie waar wij helemaal obsessed door zijn en waarvan we hopen een tweede seizoen te zien. ‘Never Have I Ever’ is de grappige en herkenbare tienerreeks die iedereen moet gezien hebben. Ook de personages uit de serie hebben ondertussen ons hart gestolen, maar wat weet je nu over de acteurs en actrices die erachter schuilen? Wij zochten alles over hen uit, beginnende met Darren Barnet aka Paxton Hall-Yoshida.

1. Darren Barnet is véél ouder dan zijn personage Paxton

Hij speelt dan misschien een tiener in ‘Never Have I Ever’, maar Darren heeft de middelbare school al lang achter zich gelaten. De acteur is ondertussen al 29 (!) jaar.

2. Hij is te zien in een Marvel-serie

In het zevende seizoen van ‘Agents of S.H.I.E.L.D.’ was hij tot nu toe te zien in twee afleveringen als Wilfred ‘Freddy’ Malick.

3. De acteur moest oefenen om zijn T-shirt zo smooth uit te krijgen

In de tweede aflevering van ‘Never Have I Ever’ zien we dat Devi een droom heeft waarin Paxton haar komt opzoeken om seks te hebben met haar. Daarin trekt hij heel smooth zijn T-shirt uit. Maar dat ging volgens Darren toch niet zo gemakkelijk als het lijkt. Aan Elle vertelde hij het volgende: ‘Ze stuurden me naar huis om te oefenen. Ik bleef mezelf wurgen, maar ik vond een manier om het de dag zelf te doen.’ In onderstaande bloopervideo zien we hem inderdaad mislukken in zijn poging. Haha!

4. Als hij een Paxton-aflevering zou krijgen, zou hij Brad Pitt willen als verteller

‘Als Brad het deed, zou het hilarisch zijn, want het is zo’n grote naam, maar ook een kerel die zich kan herkennen in Paxtons personage, door de personages die hij heeft gespeeld wanneer hij jong was’, legde Darren uit aan Elle.

5. Het eerste seizoen van ‘Never Have I Ever’ werd gelanceerd op zijn verjaardag

Darren werd op 27 april 29 jaar en op die dag werd ‘NHIE’ ook op Netflix gezet. Wat een cadeau!

6. Hij is te zien in een reclamespotje voor Taco Bell

Om hun nieuwe taco te promoten maakte Taco Bell een promovideo ‘Forbidden Pines‘ waar Darren in meespeelt. Het spotje lijkt trouwens een parodie te zijn op een tienerserie zoals ‘Riverdale‘ waar de acteur zijn rol perfect in speelt. Wie weet casten ze hem voor het vijfde seizoen? Stel je voor!

7. Om het ijs te breken nam hij zijn ‘NHIE’-collega’s mee naar de bowlingbaan

Tijdens een van de scriptlezingen, kregen de acteurs een pauze van drie uren tussendoor en mochten ze doen wat ze willen. Dus stelde Darren volgens Teen Vogue voor om naar de bowlingbaan te gaan. Zo leuk!

8. Darren speelde bijna mee in de film ‘After We Collided’

De ‘NHIE’-acteur was bijna te zien in het vervolg op ‘After’. Er was namelijk sprake van de rol van Trevor, maar uiteindelijk kreeg Dylan Sprouse de rol. Dat bevestigde Darren nog eens op Instagram en bedankte de ‘After’-fans voor alle steun en liefde.

9. Darren Barnet spendeerde de lockdown helemaal in z’n eentje

In een vlog voor J-14 die eind april op het kanaal verscheen, laat hij zien wat hij allemaal doet tijdens de lockdown en daarin vertelt hij dat hij al een maand alleen is. Hij vertelt ook dat hij een screenplay aan het schrijven is.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.