Home Celebs OMG: Niall Horan en Hailee Steinfeld zijn al kussend gespot

OMG: Niall Horan en Hailee Steinfeld zijn al kussend gespot

Zo cute!

Niall Horan

Eind maart bevestigde een anonieme bron dat Hailee Steinfeld en Niall Horan een koppel zouden vormen. En nu is ook de eerste überschattige kusfoto er. Het duo moet hun relatie enkel nog Instagram official maken en dan zijn wij helemaal gelukkig!

Net zoals Cole Sprouse en Lili Reinhart hebben Niall Horan en Hailee Steinfeld lang op zich laten wachten om hard bewijs te leveren van hun relatie. De ‘Pitch Perfect‘-actrice is namelijk erg op zichzelf en zal dus ook niet snel iets over haar liefdesleven prijsgeven. Tot nu! Ex-One Directioner Niall en Hailee werden zopas al kussend gespot en het moment is vastgelegd op camera.

Backstage

Zo schattig! Enkele dagen eerder fotografeerde een fan Niall ook tijdens Hailees optreden als voorprogramma van Charlie Puths ‘Voicenotes‘-tour. Van een supportive boyfriend gesproken!

Instagram official

Hopelijk maken ze hun relatie snel Instagram official met jaloersmakende foto’s! In december 2017 verscheen er al een schattige foto van het duo op Nialls account, maar toen leken ze nog gewoon vrienden.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.