Home Celebs Celeb News Niall Horan: ‘Ik heb altijd medelijden gehad met Justin Bieber’

Niall Horan: ‘Ik heb altijd medelijden gehad met Justin Bieber’

De 'Slow Hands'-zanger praatte met Glamour over zijn ervaring met succes op zo'n jonge leeftijd.

niall horan
© GETTY

Niall Horan was onlangs te gast bij Glamour waar de interviewer vroeg naar zijn ervaring met succes op zo’n jonge leeftijd. En daarbij maakte de ‘Slow Hands’-zanger de vergelijking met niemand minder dan zijn leeftijdsgenoot en medeartiest Justin Bieber.

Zowel One Direction als Justin Bieber waren in ongeveer dezelfde periode (2009-2010) een wereldwijde hit. Het succes heeft zowel op de jongens uit de boyband als op de Canadese popster een grote invloed gehad. Al heeft dat voor Justin volgens Niall Horan heel andere gevolgen gehad en daar is een goede reden voor.

Soloster v.s. boyband

In een interview met Glamour vertelt Niall Horan over hoe hij omging met het opgroeien terwijl de hele wereld toekeek en hoe moeilijk dat was voor hem. Daarop antwoordde de Ierse zanger als volgt: ‘Om eerlijk te zijn, wij hadden elkaar. En ik denk dat mensen de kracht daarvan niet beseffen. Dat is anders bij solosterren. Ik keek naar Justin Biebers nieuwe docuserie. Ik ken hem heel goed en ik zag welke invloed dat had op hem. Mensen beseften niet onder hoeveel druk hij stond en ik kan me daar 100% in herkennen. Maar wij hadden altijd het geluk dat we elkaar hadden. Hij had zijn manager en zijn beveiliging. Wij hadden onze manager en ons beveiligingsteam, maar ook elkaar om de ervaring te delen.’ De ‘Slow Hands’-zanger heeft dan ook altijd medelijden gehad met Justin op dat vlak.

Volgens Niall beseften hij en zijn bandgenoten niet hoe bekend ze waren. ‘We kwamen van eenvoudige levens en volgens mij hadden we dat gemeenschappelijk. En het hielp onderweg. Dus terwijl dat allemaal rondom ons gebeurde, zaten wij wat in onze kleine bubbel, praatten we over hoe gek het was. We konden niet geloven waar we de hele tijd waren. We zagen onszelf nooit echt als grote beroemdheden, het was meer als buitenstaanders die binnen keken. We zaten precies in een kleine vissenbokaal en hadden de tijd van ons leven. Alle gekheid gebeurde rondom ons’, aldus Niall.

Na One Direction gingen Niall Horan en zijn voormalige collega’s elk hun eigen weg. Benieuwd hoe het was voor de Ierse zanger om zijn eigen identiteit te ontwikkelen, afzonderlijk van de groep? Je ziet het hieronder.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.