Home Celebs Celeb News Niall Horan van One Direction heeft een nieuw lief … en ze...

Niall Horan van One Direction heeft een nieuw lief … en ze komt uit België!

Er is een nieuwe vrouw in het leven van Niall Horan, de blonde hottie van popband One Direction, en niet zomaar eentje. Ze heet Celine Vandycke en is een rechtenstudente … uit Brussel!

“Extreem gelukkig”

Yep, dat lees je goed. Nialls nieuwe lief is letterlijk the girl-next-door. Zijn nieuwe vlam heet Celine Helene Vandycke en komt uit België. Volgens haar profiel op Facebook studeerde ze Rechten aan de universiteit van Rennes in Bretagne (Frankrijk) en loopt momenteel stage bij Collyer Bristow LLP Lawyers, een advocatenbureau in Londen.

Hoe de twee elkaar leerden kennen, is niet duidelijk. Maar het zit zeker goed tussen Niall en Celine. Zo zijn ze volgens haar profiel Facebook official – Niall noemt zichzelf op Facebook blijkbaar ‘Dundun’, haha – en zegt ze “extreem gelukkig” te zijn.

Uit bovenstaand bericht kunnen we afleiden dat het prille koppel al veel jaloerse reacties kreeg, maar daar trekken de tortelduifjes zich duidelijk niet al te veel van aan.

Tijdens het Britse Summertime Festival in Hyde Park in Londen, woonden de 22-jarige popzanger en zijn nieuwe vriendin een concert bij van Mumford & Sons. Maar zo te zien hadden ze vooral oog voor elkaar.

De foto’s gaan nu pas de wereld rond, maar Celine en Niall zijn al langer samen dan gedacht. Zo trokken ze vorige maand nog naar Portugal voor een romantische vakantie. Cuute! 

Wij hopen dat het blijft duren tussen Niall en Celine. Misschien spotten we hem binnenkort dan wel al shoppend in de Brussels Nieuwstraat?? Aaaah!! #AGirlCanOnlyDream

Nog meer nieuws voor fans van One Direction:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.