Home Celebs Celeb News Niall Horan bevestigt One Direction-reünie tijdens leugendetectortest

Niall Horan bevestigt One Direction-reünie tijdens leugendetectortest

In de nieuwe 'Carpool Karaoke' zien we ook hoe James Corden Niall dwingt om zijn angst voor duiven te overwinnen.

Niall Horan
© The Late Late Show with James Corden

Niall Horans nieuwe album ‘Heartbreak Weather’ is sinds vandaag uit. James Corden kreeg al liedjes van die nieuwe plaat te horen én zong ze zelfs mee in een nieuwe aflevering van ‘Carpool Karaoke’ met de ex-One Directioner.

In een nieuwe ‘Carpool Karaoke‘ zingen James Corden en zijn gast Niall Horan liedjes zoals ‘No Judgement’ en ‘Nice To Meet Ya’ van Nialls gloednieuwe album ‘Heartbreak Weather‘. Ook ‘Steal My Girl’ van One Direction passeert de revue. Daarnaast probeert de presentator ervoor te zorgen dat Niall Horan zijn angst voor duiven overwint. Al is dat met weinig succes. Een van de duiven poept namelijk op de rug van de ex-One Directioner. Hij zal lang geen vogels meer in zijn buurt willen hebben…

Leugendetectortest

Maar dat is niet alles. James laat Niall ook een leugendetectortest doen waarbij hij hem verschillende interessante vragen stelt. Zo vraagt de presentator aan de Ierse zanger of hij écht denkt dat er ooit een One Direction-reünie komt. Daarop antwoordt Niall volmondig ja. John, de man die de test afneemt, bevestigt dat hij de waarheid spreekt. Omg!

Daarna vraagt James aan de ex-One Directioner bij welke talkshow hij het liefst optreedt. Niall antwoordt ‘The Late Late Show with James Corden’, maar dat blijkt een leugen te zijn! Welke show dan wel zijn favoriet is en aan welke vragen zowel hijzelf als James nog werden onderworpen? Je ziet het hieronder.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.