Home Celebs Celeb News Niall Horan: ‘Als het op relaties aankomt, ben ik slecht in communicatie’

Niall Horan: ‘Als het op relaties aankomt, ben ik slecht in communicatie’

Zou dat de reden zijn dat het uiteindelijk niets is geworden met Hailee Steinfeld of Selena Gomez?

Niall Horan
© CBS via Getty

Niall Horan was ooit samen met een Brusselse rechtenstudente en werd daarna gelinkt aan niemand minder dan Hailee Steinfeld. Fans hoopten zelfs een tijdje dat de ‘Slow Hands’-zanger samen zou zijn met Selena Gomez. Toch bleven de meisjes in zijn leven niet plakken. Uit een interview leren we nu dat daar een heel logische verklaring voor is.

Iedereen weet dat communicatie het allerbelangrijkste is om een relatie in stand te houden. Dat gaat zowel over liefdesrelaties als vriendschappen. Maar wat als dat nu echt niet je sterkste kant is? Dan krijg je het net iets moeilijker in de liefde. Niemand minder dan celebrity Niall Horan weet volledig hoe dat voelt en wat voor een grote invloed dat kan hebben.

Geen goede celeb

In een interview met Fault Magazine werd hem gevraagd wat zijn grootste zwakte is. Daarop antwoordde de ‘No Judgement’-zanger het volgende: ‘Ik communiceer slecht in relaties. Ik heb het moeilijk om over dingen te praten. Ik laat de zaken niet graag opstapelen en liedjes schrijven helpt om alles eruit te laten, maar soms is het te laat.’ Waar de ex-One Directioner naar eigen zeggen ook niet goed in is? In het zijn van een beroemdheid. ‘Ik zie mezelf niet graag als een celeb. Ik ben een normale kerel die dezelfde fouten maakt als anderen.’ Zo zie je maar weer, ook celebs hebben normale struggles net als elk ander persoon.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.