Home Celebs LOVE ALERT: Nick Jonas werd al kussend gespot op vakantie

LOVE ALERT: Nick Jonas werd al kussend gespot op vakantie

En nee, het was niet met Camila Cabello.

Nick Jonas
© Photo News

Fans van Nick Jonas, laat jullie jaloezie niet de bovenhand nemen, want het lijkt erop dat jullie favoriete zanger van ‘t straat is. Nick werd namelijk al kussend gespot met een onbekend meisje. Oh la la!

Nick Jonas genoot deze week samen met zijn broer Joe van een stralende zon in Australië. Maar de zanger had niet alleen oog voor het mooie weer, want tijdens zijn vakantie kon hij het heel goed vinden met een bijzonder meisje…

Haar naam is Annalisa Azaredo, en het klikte buitengewoon goed tussen de twee, want ze gaven elkaar een dikke smakkerd op de lippen. Enkele oplettende fotografen konden het moment vastleggen, en dat zag er enorm romantisch uit. Dit is niet zomaar een kus, toch?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wie is Annalisa Azaredo?

Annalisa komt uit Australië, dus het kan zijn dat Nick haar heeft leren kennen op zijn vakantie. Misschien is ze dan toch een vakantieliefje? Nick heeft al verschillende bekende vriendinnen gehad – denk maar aan Miley Cyrus, Selena Gomez en Olivia Culpo – maar Annalisa heeft totaal geen ambitie om het te maken in de mediawereld. Volgens The Hollywood Life heeft de brunette immers biomedische wetenschappen gestudeerd. Dat is behoorlijk indrukwekkend, als je het ons vraagt!

Voorlopig hebben Nick en Annalisa nog niet gereageerd op de geruchten, dus we wachten nog even af…

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.