Home Celebs WOW: gaat het nieuwe liedje van The Weeknd over Justin Bieber?

WOW: gaat het nieuwe liedje van The Weeknd over Justin Bieber?

The Weeknd
Hoewel Selena Gomez en The Weeknd nooit openlijk gesproken hebben over hun relatie en hun exen, is het moeilijk iets te verbergen als je constant in de schijnwerpers loopt. Dus waarom niet meteen alles eruit gooien en je mening geven via een geschreven liedje? Dat is precies wat Abel Tesfaye gedacht moet hebben!

Dat het onrustig is in Hollywood sinds Selena Gomez en The Weeknd daten, wisten we natuurlijk al langer. Nu gooit de ‘Starboy’-zanger nog wat olie op het vuur door uit te halen naar Justin Bieber in zijn nieuwe liedje met rapper Nav. De single zal waarschijnlijk al een tijdje opgenomen, maar het is toch opvallend dat The Weeknd net van zich laat horen nadat de ex van Sel hem belachelijk maakte op social media.

‘Some Way’

In zijn nieuwe nummer ‘Some Way‘ zingt Abel over zijn luxeleventje, over z’n succes én over een meisje. En niet zomaar één, maar een meisje dat hij gestolen heeft van een ander. Zou hij daarmee Justin bedoelen? Check de tekst.

I think your girl, think your girl, fell in love with me

I just took that chick, and I know you feelin’ some way, oh yeah

The Weeknd beweert verder in het liedje dat hij beter is in bed – Auw! – en voegt er nog wat schunnige praat aan toe die we je gaan besparen.

De ‘Can’t Feel My Face‘-zanger lijkt naast over zijn nieuwe lief ook te zingen over zijn ex Bella Hadid. Met de zin ‘none of my girls, of my girls gon’ get over me‘ lijkt het alsof hij het heeft over het feit dat het topmodel nog niet over hem heen is.

Valentijnsdag

Ondertussen plaatste Justin Bieber een filmpje op zijn Instagram Story waar hij grappend praat over het feit dat hij single is op Valentijnsdag. ‘Ik heb geen eten, ik heb geen baan, de hoofden van onze huisdieren vallen eraf, ik heb geen valentijntje’, zegt de zanger in de video. Klinkt raar?  Het is dan ook een quote uit de film ‘Dumb and Dumber‘, waar hij ‘I got no Valentine’ aan toegevoegd heeft – want we weten natuurlijk wel dat Justin wel eten, een baan en een gezond huisdiertje heeft ;-).

Dit is het stukje uit de film.

Lees meer:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.