Home Celebs Nieuwe verslaving: serie ‘Beyond’ (én hete hoofdrolspeler Burkely Duffield)

Nieuwe verslaving: serie ‘Beyond’ (én hete hoofdrolspeler Burkely Duffield)

beyond
Foto: Instagram @beyond
Het begin van een nieuw jaar betekent nieuwe series en seizoenen. Met andere woorden, the best time of the year! De Freeform-seriesThe Fosters‘, ‘Switched at Birth‘ en ‘The Shadowhunters‘ komen ein-de-lijk terug met nieuwe afleveringen. En er is nog goed nieuws: in januari komt een nieuwe science fiction-serieBeyond‘ uit en de hoofdrolspeler warmt je verkleumde hartje deze winter sowieso op, if you know what we mean

Superman, maar dan nog knapper

Beyond‘ is een dramamysterie gemaakt door de mensen achter ‘Heroes‘ en ‘Battlestar Galactica‘. In totaal zijn er tien afleveringen. Of ‘Beyond’ zal hernieuwd worden voor een tweede deel hangt natuurlijk af van hoe de nieuwe reeks het doet bij de kijkers.

Holden Matthews, gespeeld door Burkely Duffield, belandt na een motorongeluk in een twaalfjarige coma. Na twaalf jaar wordt hij wakker en is zijn leven helemaal veranderd. Niet alleen moet hij zich aanpassen aan de moderne tijd en zichzelf nog ontwikkelen van jongen naar man, maar hij ontdekt ook dat hij vreemde krachten heeft. Holden moet leren controle krijgen over zijn nieuwe powers, maar hij wordt meegezogen in een gevaarlijk complot dat te maken heeft met zijn nieuwe ik.

De trailer belooft veel mysteriespanning en drama, liefde en vriendschap. Alle leukste genres in één tv-serie? Wat wil je nog meer! Nog een reden om de nieuwe serie een kans te geven? De Canadese hoofdrolspeler Burkely Duffield is een hottie! Girlssss, dit wordt jullie nieuwe crush van 2017!

https://www.youtube.com/watch?v=F2i3b1Pdl4Q

‘The Fosters’

Op het einde van het eerste deel van seizoen 4 van ‘The Fosters‘ lieten de makers ons in spanning. De serie eindigde met een cliffhanger, waarbij Jesus knock-out werd geslagen door Nick. Callie zat op het einde in de auto met de mogelijke moordenaar van Martha. Oh. My. God.

op 31 januari 2017 wordt het vervolg op de serie gereleased, maar we kunnen gelukkig al de trailer van de eerste aflevering bekijken. Yes!

‘Switched at Birth’

Switched at Birth‘ moeten we niet lang meer missen. Op 31 januari 2017 is het ein-de-lijk zover! Het is de enige Freeform-serie waar we altijd zóóóó lang op moeten wachten. Seizoen 4 eindigde in oktober 2015 (!) in China, waar Bay als tattoo-artieste werkt en Daphne als dokter. Bay krijgt een vreemd telefoontje en rent naar Daphne toe om haar het nieuws te vertellen dat ze naar huis moeten. En natuurlijk stopt het daar. Grrrr… We hebben met geduld gewacht op het vijfde seizoen en it’s finally here! De trailer belooft weer veel liefde, vriendschap en natuurlijk drama, drama, dramaaaaa!

‘The Shadowhunters’

De Amerikaanse fantasiereeks ‘The Shadowhunters‘ was oorspronkelijk een boek en daarna ook een film, maar Ed Decter liet onze dromen uitkomen en maakte er een televisieserie van. Het eerste seizoen kwam in januari 2016 uit op Freeform en het eindigde met het vertrek van Jace waarbij hij Clary in tranen achterliet. Clary en haar vrienden slaagden er ook in om haar moeder eindelijk te ontwaken uit de magical coma.

Op 2 januari komt seizoen 2 van ‘The Shadowhunters’ uit in de VS en dit keer met 20 afleveringen. Woehoewww, bijna dubbel zoveel kijkplezier!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.