Home Celebs LOVE ALERT: dit is de nieuwe vriend van Laura Tesoro

LOVE ALERT: dit is de nieuwe vriend van Laura Tesoro

Veel geluk aan het koppel!

Laura Tesoro
© Pieter-Jan Vanstockstraeten/Photo News

Zeven maanden na de breuk met Ketnet-acteur Giovanni Kemper heeft Laura Tesoro opnieuw de liefde gevonden. De gelukkige is de Antwerpse student Jordan. Hij verscheen al regelmatig op haar Instagram en nu heeft haar management het nieuws in Dag Allemaal bevestigd.

Laura Tesoro heeft een nieuwe vriend! Wie de ‘Mutual‘-zangeres volgt op Instagram, heeft de knappe mystery boy vast al zien verschijnen. Zo gingen ze al samen schaatsen en cocktails slurpen in Amsterdam. De jongen in kwestie is student in Antwerpen.

Laura Tesoro

Zeven maanden na Laura’s breuk met Giovanni Kemper, met wie ze 2,5 jaar samen was, is Jordan erin geslaagd het hart van de zangeres te veroveren. Dat heuglijke nieuws heeft haar manager in Dag Allemaal bevestigd: ‘Laura en Jordan hebben inderdaad een relatie.’ Er is nog niet veel meer bekend, maar dat komt vast wel.

Dol op romantiek

Laura vertelde aan NINA dat ze dol is op romantiek: ‘Wat ik belangrijk vind in mijn relatie, is dingen doen voor elkaar en attent zijn. Als ik kook voor mijn vriend, wordt hij daar gelukkig van, en ik ook. Dat zullen mijn Italiaanse roots zijn.’ Hola, Jordan is een lucky man.

Veel geluk aan het koppel!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.