Home Celebs OMG: dit zou het nieuwe vriendje zijn van ‘Stranger Things’-actrice Millie Bobby...

OMG: dit zou het nieuwe vriendje zijn van ‘Stranger Things’-actrice Millie Bobby Brown

Zijn mama keurt haar nieuwe schoondochter alvast goed!

Millie Bobby Brown
© Photo News

Love is in the air! Een achttal maanden geleden was de break-up tussen Millie Bobby Brown en Jacob Sartorius een feit. Nu lijkt het erop dat Millie, Jacob achter zich heeft gelaten en een nieuw vriendje heeft. En dat is niemand minder dan de knappe Romeo Beckham.

Op 1 september 2018 postte Millie Bobby Brown een verjaardagswens voor Romeo Beckham op haar Instagram Stories. Daarbij schreef de ‘Stranger Things’-actrice het volgende: ‘Happy bday @romeobeckham love ya broooo’. Eerder deze maand postte Romeo ook een rood hartje onder een foto van Millie.

De twee love birds ontmoetten elkaar voor het eerst in december 2016. Tijdens een gala van Unicef mochten ze samen een award uitreiken. Millie kon deze avond maar niet uit haar hoofd krijgen. Op social media vertelde ze dat ze zich ‘deze avond voor altijd zou herinneren.’ En op de rode loper verklapte ze al een oogje te hebben op Romeo.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Een anonieme bron vertelde aan het Britse boulevardblad The Sun dat de relatie nog pril is, maar dat ze een schattig stel zijn. Moeder Victoria Beckham keurt Romeo’s nieuwe vriendin alvast goed. ‘Ze is een grote fan van Millie’, aldus de bron. #cute

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.