Home Celebs Celeb News Nina Dobrev neemt officieel afscheid van ‘The Vampire Diaries’ in emotionele Instagrampost

Nina Dobrev neemt officieel afscheid van ‘The Vampire Diaries’ in emotionele Instagrampost

Nina Dobrev
Fans wereldwijd waren dolblij toen Nina Dobrev een paar weken geleden aankondigde dat ze terugkwam voor het einde van ‘The Vampire Diaries’. Helaas was de comeback van korte duur, want Nina kwam alleen terug voor de laatste aflevering. Daardoor moest ze nu voor de tweede en de laatste keer afscheid nemen van de serie.

Emotionele Instagrampost

Gisteren postte Nina een foto op Instagram van twee sleutels, die ze als afscheidscadeautjes uitdeelde aan iedereen op de set van ‘The Vampire Diaries‘. Op die manier wou ze op een gepaste manier het hoofdstuk afsluiten, door al haar collega’s en crewmembers te bedanken voor de mooie jaren. Nina postte ook een afscheidstekst aan iedereen die heeft bijgedragen aan ‘The Vampire Diaries’, en dat klonk ongeveer zo:

‘Mijn lieve TVD familie, het voelt alsof ik pas gisteren afscheid van jullie nam. Toch zijn we nu al twee jaar verder en zijn we hier opnieuw. Dit is mijn echt afscheid, aangezien ik vandaag mijn laatste scène van ‘The Vampire Diaries’ ooit heb opgenomen. Terugkomen naar de set was een emotionele rollercoaster gevuld met nostalgie, liefde, tranen van vreugde en bitterzoete eindes.

Het voelt alsof we allemaal het mooie einde krijgen dat we nodig hadden. Ik ben supergelukkig dat ik terug kon thuiskomen bij mijn ‘The Vampire Diaries’-familie. Ik denk dat alle fans ook heel gelukkig zullen zijn met de manier waarop de serie wordt afgesloten. Van de grond van mijn hart, wil ik jullie superhard bedanken voor alle jaren van toewijding, passie en steun en alle liefde van fans die deze ervaring absoluut prachtig hebben gemaakt.

Nu dit laatste hoofdstuk eindigt, kijken we uit naar het volgende avontuur en hoop ik dat jullie ons blijven volgen bij onze nieuwe projecten. Ik ben opgegroeid op de set van deze serie en ik zal altijd dankbaar zijn voor alle kansen die ‘The Vampire Diaries’ me heeft gegeven. Ik ben echt elke persoon die deze serie de afgelopen acht jaar heeft helpen creëren enorm dankbaar.

We zijn allemaal stukjes van een grote puzzel en zonder de geweldige cast en crew zou deze puzzel niet compleet zijn. Bedankt voor jullie harde werk, vriendschap en liefde. Je hebt mijn hart geraakt op manieren die je nooit zal weten. 

Veel kusjes,

Katherine, Amara, Tatia, en – natuurlijk –

Elena Gilbert. #TVDForever #FangsForTheMemories’

Happy ending

Eerlijk is eerlijk, we moesten een traantje wegpinken door het tweede emotionele afscheid van Nina. Maar toch zijn we ergens ook blij, want het lijkt alsof de actrice een kleine spoiler voor de allerlaatste aflevering weggeeft. Nina zegt namelijk dat het erop lijkt dat de serie het mooie einde krijgt dat we allemaal nodig hadden. Of ze daarmee doelt op een #Delena-rëunie met heel veel vampierenbaby’s? Wij hopen van wel!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.