Home Celebs Celeb News WHAT?! Nina Dobrev en Paul Wesley konden elkaar in het begin blijkbaar...

WHAT?! Nina Dobrev en Paul Wesley konden elkaar in het begin blijkbaar niet uitstaan

Nu zijn de twee 'The Vampire Diaries'-acteurs wel hele goede vrienden.

the vampire diaries
© The CW Network

Het is ondertussen meer dan twee jaar geleden dat ‘The Vampire Diaries’ op zijn einde liep. En toch missen we onze favoriete cast nog elke dag. Nu is uitgekomen dat Nina Dobrev en Paul Wesley elkaar in het begin helemaal niet konden uitstaan, en ons hart breekt!

Terwijl de chemie tussen Nina ‘Elena Gilbert’ Dobrev en Paul ‘Stefan Salvatore’ Wesley in ‘The Vampire Diaries‘ jaloersmakend was, was hun band naast het scherm blijkbaar helemaal het tegenovergestelde. Bijna tien jaar nadat de allereerste aflevering uitkwam, heeft actrice Nina gezegd dat zij en haar tegenspeler eigenlijk niet overeenkwamen in het begin. Dat vertelde ze in ‘Directionally Challenged’, de podcast van ‘TVD’-actrice Candice ‘Caroline Forbes’ King en Kayla ‘Vicki Donovan’ Ewell.

‘Paul en ik kwamen niet overeen in het begin van de serie. Ik had respect voor hem, maar ik vond hem niet leuk. Iedereen dacht dat we zoveel chemie hadden. Nu besef ik dat er een fijne lijn is tussen liefde en haat, en we konden elkaar zo hard niet uitstaan dat het gezien werd als liefde maar we kwamen gewoon echt niet overeen in de eerste vijf maanden’, aldus de ‘The Vampire Diaries’-actrice.

Goede vrienden

Daarna kwam het natuurlijk helemaal goed tussen het duo. Meer nog, Nina en Paul zijn na tien jaar nog vrienden. Ze ziet hem zelfs het meeste van iedereen. Hij verraste haar in september nog op de set van haar nieuwe reeks ‘Fam‘. Beluister het volledige fragment over ‘The Vampire Diaries’ hieronder.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.