Home Celebs Celeb News LOL: Noah Centineo en James Corden geven hun eigen twist aan het...

LOL: Noah Centineo en James Corden geven hun eigen twist aan het ‘To All the Boys I’ve Loved Before’-verhaal

Noah en James hebben zelfs hun handen in elkaars achterzak gestoken.

Noah Centineo
Giphy

Noah Centineo was onlangs te gast bij ‘The Late Late Show‘ met James Corden. Maar om de ‘To All the Boys I’ve Loved Before‘-acteur in zijn show te krijgen, moest de presentator heel wat moeite doen. Dat resulteerde in hun eigen versie van de populaire Netflixfilm.

Het begint met Noah Centineo die een liefdesbrief vindt van James Corden. Die mocht eigenlijk nooit bij hem terechtgekomen zijn, want in die brief verklaart de presentator namelijk dat hij de ‘To All The Boys I’ve Loved Before‘-acteur héél knap vindt en dat hij erover fantaseert om hem ooit in ‘The Late Late Show‘ als gast te hebben. Noah gaat niet meteen akkoord om naar de show te komen, want hij wil eerst zien waar ‘hun relatie’ naartoe gaat.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Grappige scènes

Wat daarop volgt, is een hele reeks grappige scènes, waaronder zelfs een moment waarop Noah en James hun handen in elkaars achterzak hebben gestoken en de acteur de comedian naar zich toe draait, zoals Peter met Lara Jean deed in ‘TOATB’. Op het einde van de video geven ze elkaar ook een sentimentele knuffel. Bekijk de hilarische video zelf hieronder!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.