Home Celebs Celeb News YES: Noah Centineo speelt binnenkort in de remake van ‘Charlie’s Angels’

YES: Noah Centineo speelt binnenkort in de remake van ‘Charlie’s Angels’

En hij heeft best een belangrijke rol...

Noah Centineo
Isopix

Na al z’n Netflixfilms gaat Noah Centineo ein-de-lijk op het grote doek spelen! Hij heeft getekend om in de ‘Charlie’s Angels’-reboot te spelen. Variety zegt dat hij ook voor een belangrijke rol heeft getekend…

Noah gaat samen spelen met Kristen Stewart, Naomi Scott en Ella Balins, de drie Angels. Patrick Stewart, Djimon Hounsou en Elizabeth Banks zullen de drie Bosleys spelen. Er wordt dus verwacht dat Noah de rol van vriendje of crush van een van de drie Angels zal spelen. De schrijfster van ‘To All The Boys I’ve Loved Before’ feliciteerde Noah alvast op Twitter:

Eerste film in de cinema

Voor Noah is dit een grote stap in zijn carrière. In een recent interview met Esquire hintte hij zelfs al naar de nieuwe film. ‘Er is één specifiek script dat ik zó graag wil spelen. Het is echt ongelofelijk’, zei Noah. ‘Het is een romantische actiekomedie. Het is écht perfect!’ En laat Charlie’s Angels nu net een romantische actiekomedie zijn. Wij zijn alvast benieuwd. We moeten wel nog even wachten, want Charlie’s Angels zal pas in de cinema te zien zijn op 27 september 2019.

Meer Noah:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.