Home Celebs Celeb Style & Beauty Noah Centineo experimenteert met een snor terwijl hij alleen thuis zit

Noah Centineo experimenteert met een snor terwijl hij alleen thuis zit

Hij ziet er meteen veel ouder uit dan zijn personage Peter Kavinsky!

noah centineo snor
© Getty

Acteur Noah Centineo heeft ons hart bij het spelen in ‘To All The Boys’ gestolen. Hij is niet alleen héél getalenteerd, maar hij ziet er ook goed uit als je het duizenden jongens en meisjes vraagt. Nu lijkt het erop dat de celeb voor een nieuwe look heeft gekozen en hij ziet er meteen veel ouder uit dan zijn tienerpersonage Peter Kavinsky!

De afgelopen maanden waren het ideale moment om te experimenteren met allerlei haarkleuren en -stijlen. En ook de celebs die in quarantaine vertoeven, probeerden al eens iets nieuws. Zo liet Noah Centineo al meerdere malen zijn baard staan.

En nu is Noah ook aan het experimenteren geslagen met een snor. Hij deelde enkele dagen geleden onderstaande foto op zijn Instagramaccount en schreef er het volgende bij: ‘Day whatever and I’ve already lost track of how many days I’ve been alone.‘ De ‘To All The Boys‘-acteur vertoeft dus in z’n eentje en aan de caption en de derde foto te zien, lijkt hij het kotsbeu te zijn. In de caption vraagt hij ook aan zijn collega Lana Condor hoe het met haar gaat.

Of deze look permanent is, weten we niet. Wie Noah liever zonder baard of snor ziet, zal even moeten wachten op de derde ‘To All The Boys’-film. Daarin speelt hij nog steeds de tiener Peter Kavinsky. Wij tellen alvast af. Wanneer het vervolg exact op Netflix zal staan, is nog niet duidelijk. Noah Centineo en Lana Condor lazen wel al een scène voor uit ‘TATB 3’.

Kan je niet wachten? Dan is dit weekend het uitgelezen moment om de twee eerste films nog eens opnieuw te bekijken! Welke look van Noah Centineo verkies jij? Snor, baard of toch nog steeds zijn schattige babyface?

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.