Home Celebs Celeb News NOOO: Fifth Harmony kondigt na zes jaar officieel breuk aan

NOOO: Fifth Harmony kondigt na zes jaar officieel breuk aan

Fifth Harmony
Foto: Photo News

We zagen het al aankomen, maar toch bleven we steeds hopen dat het niet waar was. Nu is het officieel: Fifth Harmony heeft haar breuk aangekondigd. De girls kiezen voor een solocarrière, in plaats van voor elkaar. ?

Na het vertrek van Camila Cabello was het maar een kwestie van tijd voor ook de andere meiden elk hun eigen weg gingen. De geruchten deden al de ronde dat Normani Kordei en Lauren Jauregui een solocontract hadden getekend. Toch kwam er toen geen reactie.

Verklaring

Ook wanneer ze hun Australische tour cancelden, bleef het relatief stil langs hun kant. Nu weten we dus waarom. Op het officiële Fifth Harmony-Twitteraccount postten ze een verklaring dat een (voorlopig) einde betekent voor de meidengroep. One Direction all over again!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Creatief als individu

In de post bedanken ze hun fans en leggen ze uit dat ze wat tijd voor zichzelf, afzonderlijk van Fifth Harmony, nodig hebben om creatief te groeien en hun fundament te vinden als individuen. Hun shows die gepland stonden tot het einde van dit jaar blijven ook gewoon nog doorgaan.

Uit het bericht blijkt ook dat het wel degelijk de bedoeling is om Fifth Harmony terug samen te brengen. Maar dat zei One Direction natuurlijk ook. Het is dus maar de vraag of ze ooit terug samen zullen komen. De tijd zal het uitwijzen…

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.