Home Celebs Celeb News NOOO: ‘Teen Wolf’-acteur Colton Haynes en echtgenoot zijn uit elkaar

NOOO: ‘Teen Wolf’-acteur Colton Haynes en echtgenoot zijn uit elkaar

'Jeff zou mij nooit bedriegen. Stop alsjeblieft met gemeen te zijn tegen hem'

Foto: Instagram @jeffleatham

Zes maanden nadat Colton Haynes en zijn vriend Jeff Leatham in het huwelijksbootje stapten, heeft de ‘Teen Wolf‘-acteur alweer de scheiding aangevraagd. De reden van de split zouden hun onverzoenlijke verschillen zijn.

Colton Haynes is terug single! De ‘Teen Wolf‘-acteur vroeg deze week in Los Angeles de scheiding aan van Jeff Leatham na een huwelijk van zes maanden. De geruchten dat het koppel uit elkaar zou zijn, begonnen nadat Colton zijn man ontvolgde op Instagram én al hun foto’s samen verwijderde. Hij deed ook het woord ‘husband’ weg uit zijn bio en veranderde de naam ‘Haynes-Leatham’ naar ‘Haynes’.

Colton Haynes

Bedrogen

Jeff daarentegen volgt Colton nog steeds, heeft nog steeds foto’s van hen staan en ook de naam in zijn bio is nog dezelfde. De geruchten deden de ronde dat Jeff Colton bedrogen zou hebben, nadat de ‘Teen Wolf’-acteur een akoestische versie lanceerde van een liedje genaamd ‘Man It Sucks’.

Nooit bedriegen

Toch ontkende de acteur die geruchten al snel en tweette het volgende over zijn ex: ‘Jeff zou mij nooit bedriegen. Stop alsjeblieft met gemeen te zijn tegen hem. Het liedje dat ik schreef, ging over een vorige relatie.’ Oh, arme Colton! 😪

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.