Home Celebs Celeb News NOOO: zijn ‘The Kissing Booth’-acteurs Joey King en Jacob Elordi uit elkaar?

NOOO: zijn ‘The Kissing Booth’-acteurs Joey King en Jacob Elordi uit elkaar?

Of houden ze hun relatie wat uit de spotlights?

The Kissing Booth
Foto: Netflix

Terwijl we gisteren nog super excited waren dat er misschien een tweede ‘The Kissing Booth komt, hebben we nu minder goed nieuws. Het gerucht doet namelijk de ronde dat Joey King en Jacob Elordi in real life uit elkaar zijn. Nooo!

Geruchten zijn natuurlijk maar geruchten. Joey King en Jacob Elordi vormden een koppel sinds de opnames van ‘The Kissing Booth‘. Toch zijn fans ervan overtuigd dat de acteurs nu in real life uit elkaar zijn. Het duo is al een tijdje niet meer op elkaars Instagram verschenen.

Spotlight

Natuurlijk is dat niet meteen reden tot paniek. In een interview met LA Times vertelde de actrice over hoe het voelt dat haar relatie met Jacob in de spotlights staat. ‘Ik heb het gevoel dat het bijna eng is om mensen te geven wat ze zo graag willen, omdat mensen zo geobsedeerd zijn door onze relatie. Misschien moet ik toch iets meer voor mezelf houden, ik blijf daarover piekeren.’

Het is dus goed mogelijk dat ze allebei de beslissing hebben genomen om hun relatie wat meer uit de spotlights te houden. Of dat ze het momenteel heel druk hebben. Joey en Jacob hebben allebei nog oude foto’s van elkaar op Instagram, dus voorlopig zijn het nog enkel geruchten. Hopelijk blijven het gewoon roddels!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.