Home Celebs Celeb News Nora Gharib van ‘K3 zoekt K3’ en VTMKZOOM-presentatrice Olga Leyers worden festivalreporters

Nora Gharib van ‘K3 zoekt K3’ en VTMKZOOM-presentatrice Olga Leyers worden festivalreporters

Olga Leyers
Foto: Medialaan
Hotties Sam De Bruyn en Sean Dhondt krijgen voor het festivalprogramma Festivalitis op 2BE gezelschap van Nora Gharib – die je nog kent van K3 zoekt K3 – en VTMKZOOM-presentatrice Olga Leyers. Dat maakte Nora zelf bekend via Instagram.

Girl power op de festivalweides! Qmusic-dj en The Voice-presentator Sam De Bruyn en The Voice Kids-jurylid Sean Dhondt zijn straks naar aloude traditie present op de festivals, maar deze zomer krijgen ze er twee collega’s bij: Olga Leyers (18) en Nora Gharib (22) zullen verslag uitbrengen vanop de weides van Pukkelpop, Les Ardentes, etc.

Olga: vuurdoop als reporter op Rock Werchter

Rechtenstudente Olga – de jongere zus van Ella Leyers én een van de gezichten van VTMKZOOM – zit nog volop in de examens, maar eens die voorbij zijn zal ze haar debuut als festivalreporter maken tijdens de live-uitzending van het 2BE-programma Festivalitis op Rock Werchter. Ze heeft er alvast superveel zin in.

“Ik ging de voorbije jaren steevast zelf naar heel wat festivals. Dat ik dit jaar de festivalzomer op een andere manier ga kunnen beleven dankzij Festivalitis, vind ik een ongelofelijke uitdaging die ik met beide handen grijp. En daarbij dan nog eens het gezelschap krijgen van Sean en Sam, mij hoor je zeker niet klagen.”

Over mijn mannelijke collega’s hoor je mij zeker niet klagen.

Het olijke trio zal telkens de sfeer van de festivals tot bij de kijker brengen met interviews, reportages en heel veel live muziek. Naast de live-uitzendingen vanop Rock Werchter, gaan Sam, Sean en Olga ook live vanop Tomorrowland en Pukkelpop. Daarnaast staan er elke donderdagavond heel wat specials op het programma met alle hoogtepunten van Les Ardentes, Dour, Suikerrock en de Lokerse Feesten.

? @robbiedepuydt #nieuwsblad

A post shared by Olga Leyers (@olgaleyers) on

Nora: straks niet langer een festivalgroentje

Ook Nora Gharib – bekend van de talentenjacht K3 zoekt K3 op VTM – zal deze zomer de festivalweides onveilig maken, maar dan als Snapchat-reporter. Tot haar vuurdoop op Groezrock dit voorjaar had Nora nog nooit een festival bezocht. Het wordt dus haar eerste echte festivalzomer.

Het festivalgroentje start met Snapchatten op Rock Werchter en zal ook op alle andere festivals die Festivalitis brengt, te volgen zijn via sociale media en via Festivalitis.be. Via Instagram liet Nora al weten er enorm naar uit te kijken.

Nog meer leesvoer ter voorbereiding van het festivalseizoen:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.