Home Celebs Celeb News OUCH: ‘ober speelt met opzet ‘thank u, next’ tijdens Pete Davidsons date’

OUCH: ‘ober speelt met opzet ‘thank u, next’ tijdens Pete Davidsons date’

Een heel gemene move, als je het ons vraagt!

Pete Davidson

Het is nog maar een dag geleden dat Pete Davidson een emotionele post over borderline en zelfmoord postte. De boodschap is blijkbaar niet goed aangekomen, want tijdens Pete Davidsons speelde de ober van dienst Ariana Grandes ‘thank u, next’. Toeval of niet?

Sinds de breuk tussen Ariana Grande en Pete Davidson heeft de komediant al heel wat te verduren gekregen. Het ging zelfs zo ver dat hij in een emotionele post op Instagram sprak over borderline en zelfmoord. Nu is er een video opgedoken waarin het lied ‘thank u, next’ speelt terwijl Pete op date is.

Twittergebruiker Steven Thomas postte een video op zijn profiel waarin hij zichzelf filmt terwijl Ariana Grandes nieuwste hit ‘thank u, next’ speelt. Daarna richt hij de camera op Pete Davidson die op date is.

Toeval?

Je zou kunnen denken dat het toeval is dat net haar lied speelt, maar volgens Steven liet een ober he met opzet afspelen. Dat bevestigde hij nog eens in een antwoord op een tweet. ‘Nee, we hadden dezelfde ober en hij zei letterlijk dat hij het lied heeft opgelegd omdat Pete er was, lmfao.’

Een hele gemene move als je het ons vraagt! Hopelijk zullen mensen na het zien van Petes post eerst nadenken wanneer ze in het vervolg iets doen of zeggen…

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.