Home Celebs Celeb News OEPS: deze zangeres werd van het podium gesleurd tijdens een Fifth Harmony-concert

OEPS: deze zangeres werd van het podium gesleurd tijdens een Fifth Harmony-concert

Terwijl ze Dinah Jane alleen maar wou helpen!

Fifth Harmony
Foto: Instagram @fifthharmony

Ook celebs maken heel gênante dingen mee. Zo werd Shawn Mendes bijna gearresteerd toen hij hallo wou zeggen tegen Drake. Nu maakte de Amerikaanse zangeres Becky G iets gelijkaardigs mee tijdens het concert van Fifth Harmony, terwijl ze alleen maar Dinah Jane wou helpen!

Reddende engel

Tijdens de show in Argentinië scheurde Fifth Harmony-lid Dinah Jane haar broek. Gelukkig schoot zangeres Becky G te hulp: ze rende het podium op met een Argentijnse vlag en wilde die rond Dinah’s middel binden, maar ver kwam ze niet. Beveiligingsagenten kwamen namelijk meteen achter haar aan, omdat ze dachten dat ze een fan was. Een man kreeg haar te pakken en sleurde haar aan haar arm mee backstage. Auwtch!

Terwijl ze meegenomen werd, probeerde ze uit te leggen aan de man dat hij Dinah’s billen moest bedekken. Het hele gebeuren werd vastgelegd op video en de Fifth Harmony-leden keken verbijsterd naar het gebeuren.

Toch het podium op

Niet lang na het incident gaf Ally Brooke een teken dat Becky G het podium op mocht. Ze deed meteen waarvoor ze in eerste instantie het podium op was gelopen en bedekte Dinah Jane met de vlag. Cute!

Becky G vertelde achteraf haar verhaal op Twitter. Ze zei dat haar arm pijn deed, maar dat de securityman ook maar gewoon zijn job deed.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.