Home Celebs Celeb News OEPS: dit is Selena Gomez’ reactie op Abella’s kus

OEPS: dit is Selena Gomez’ reactie op Abella’s kus

'What the hell?!'

Foto: Isopix

The Weeknd en Bella Hadid werden al kussend gespot op het filmfestival van Cannes en zagen er supergelukkig uit. Toch is iemand anders niet zo blij met de foto’s die daarvan opdoken. Ex Selena Gomez heeft er dan ook haar zegje erover gedaan…

Selena Gomez zou volgens insiders helemaal over Justin Bieber zijn en daar enorm blij om zijn. Toch is er nu een andere ex met wie ze in haar hoofd zit. Na het zien van de kus van The Weeknd en Bella Hadid had de ‘Wolves‘-zangeres namelijk heel wat te zeggen over het koppel. Haar eerste reactie zou namelijk ‘What the hell?!’ geweest zijn.

In shock

Volgens een bron is Selena triest omdat het niet is gelukt tussen haar en Abel: ‘Ze vindt hem een fantastische kerel en hoopt dat hij het geluk vindt, maar ze was volledig in shock en kon niet geloven dat Bella en hij weer samen zijn na alles wat er gebeurd is.’ Selena en The Weeknd begonnen twee maanden na zijn breuk met Bella te daten. De zangeres geloofde hem dan ook toen hij zei dat hij volledig over haar was.

Hypocriet

Een beetje hypocriet van de zangeres, aangezien zij vrijwel meteen terug naar haar ex Justin Bieber ging. The heart wants what it wants, toch, Sel?

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.