Home Celebs Celeb News VIDEO: Fifth Harmony-zangeres Normani Kordei viel tijdens een optreden

VIDEO: Fifth Harmony-zangeres Normani Kordei viel tijdens een optreden

Maar haar redding was super flawless!

Altijd in de spotlight staan, heeft zo zijn nadelen. Alles wat celebs doen, wordt meteen opgepikt door social media. Dus als een zangeres on stage valt, is dat meteen door de hele wereld gezien. Maar dan heb je girls als Fifth Harmony-zangeres Normani Kordei die zichzelf als een échte pro redden. Yasss girl!

Split én hair flip

Fifth Harmony trad op in Brazilië en alles ging supergoed tot een van de zangeressen viel. Normani Kordei deed volledig haar ding tijdens het refrein van ‘Make You Mad‘ tot ze struikelde en viel. Gelukkig ving ze haar val super flawless op en deed ze gewoon een split én bijbehorende hair flip, waardoor je zou denken dat haar val gewoon een danspasje was.

Video

Dinah Jane draaide zich om toen ze de val hoorde, maar toen ze zag dat Normani oké was, deed ze gewoon verder. En de andere twee zangeressen? Die hadden het niet eens gemerkt! Natuurlijk werd het vastgelegd op video en daarin hoor je ook echt de val tijdens het liedje.

Normani Kordei zit totaal niet in met haar kleine fail. Ze retweette de video op Twitter om te tonen dat ze er zelf best mee kan lachen.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.