Home Celebs Celeb News OEPS: Harry Styles glijdt uit over een kiwi… tijdens zijn liedje ‘Kiwi’

OEPS: Harry Styles glijdt uit over een kiwi… tijdens zijn liedje ‘Kiwi’

Dat was net iets te letterlijk!

Harry Styles
Foto: Instagram

Iemand heeft tijdens een optreden van Harry Styles in Londen zijn liedje ‘Kiwi‘ een beetje té letterlijk genomen. Een fan gooide namelijk een echte kiwi op het podium, waardoor de Britse singer-songwriter uitgleed en net niet viel. Oeps!

Ten eerste, voor wie geen idee heeft waarom Harry Styles‘ liedje ‘Kiwi‘ heet: het is de bijnaam voor iemand uit Nieuw-Zeeland. In zijn liedje gebruikt hij geen enkele keer het woord, maar de titel zou wel een verwijzing zijn naar een model met wie hij ooit eens Scrabble speelde.

Slipgevaar

Nu heeft een fan tijdens zijn concert in Londen het liedje wel héél letterlijk genomen en gooide die een échte kiwi op het podium. Toen Harry Styles tijdens zijn optreden zijn coole dansmoves bovenhaalde, gleed hij uit over het stuk fruit. Gelukkig kon hij zich nog net rechthouden! Natuurlijk hebben fans het hele gebeuren vastgelegd op camera en deelden ze dat met plezier op Twitter.

Na het liedje vertelde de ‘Sign of the Times‘-zanger nog eens wat er gebeurd was en kon hij gelukkig met de situatie lachen: ‘Zoals sommigen onder jullie wel gezien zullen hebben, ben ik uitgegleden. Euh, het ziet ernaar uit dat er een echte kiwi op het podium gegooid is. Dat was de schuldige. Kijk, er ligt er nog een, dit kan nog een probleem worden.’

Onhandige Harry

Vreemd genoeg was hij de avond ervoor ook al gestruikeld op het podium. Een beetje onhandig, Harry?

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.