Home Celebs Celeb News OEPS: ‘Riverdale’-actrice Lili Reinhart laat ongenoegen over fans blijken op Twitter

OEPS: ‘Riverdale’-actrice Lili Reinhart laat ongenoegen over fans blijken op Twitter

De mooie blondine laat niet met zich sollen.

Lili Reinhart
Foto: Giphy

Dat Lili Reinhart écht niet van opdringerige fans houdt, wisten we meteen toen de ‘Riverdale‘-actrice haar collega Cole Sprouse verdedigde in een reeks tweets. Nu is er op Twitter weer een verhaal opgedoken waarin de actrice haar ongenoegen uitte. Daarop deed een fan haar beklag over de celebs tegenwoordig. En Lili was not pleased!

Ongenoegen op Twitter

Lili Reinhart is haar fans heel dankbaar voor alle steun die ze krijgt, maar die liefde mag bij de ‘Riverdale‘-actrice niet té ver gaan. Ze vindt dat ze nog altijd recht heeft op respect en privacy en daar geven we haar groot gelijk in! Onlangs liet ze haar ongenoegen nog maar eens blijken in een tweet over een onaangenaam incident de dag ervoor.

Aan de twee meisjes die mij blijven fotograferen terwijl ik aan het lunchen ben… Ik heb jullie gezien. Jullie zijn enorm onbeschoft.

Maar een andere fan was er niet mee gediend dat Lili de meisjes onbeschoft noemde, dus besloot ze te reageren in een tweet die nu ondertussen alweer verdwenen is.

Wat is er mis met sterren tegenwoordig? Als je niet zo veel aandacht wil, stop dan voor altijd met acteren. Wees vriendelijk tegen fans, alstublieft.

Natuurlijk had de knappe blondine alweer het perfecte antwoord klaarliggen!

Nee, nee, nee. Dit is er aan de hand: je denkt dat je het recht hebt om een foto van mij te nemen als ik in mijn eentje aan het eten ben omdat ik meespeel in een televisieserie. Dus ik heb erom gevraagd, toch? Fout. Ik ben een mens. Ik ben niet Betty Cooper. Je bezit me niet. Helemaal niet.

You go, girl!

Geen misbruik

Het is heel opvallend de laatste tijd dat celebs meer en meer opkomen voor zichzelf, collega’s en hun rechten. Ze laten geen misbruik van zich maken en daar hebben ze volledig gelijk in. Het zijn ook nog steeds maar normale mensen, hé.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.