Home Celebs Celeb News OEPS: werd Harry Styles net iets té excited tijdens zijn optreden?

OEPS: werd Harry Styles net iets té excited tijdens zijn optreden?

Fans denken een erectie gezien te hebben.

Foto: Instagram @harrystyles

Harry Styles is momenteel bezig aan zijn Europese tour, en tijdens een van zijn optredens spotten zijn fans wel iets heel opvallends. Het leek even of hij een erectie had op het podium… Was dat echt een bult in zijn broek of was het maar een optische illusie?

Erectie

Op 27 maart 2018 schitterde Harry Styles in München, Duitsland. Daar gaf hij voor de zoveelste keer een spetterende show, al was het dit keer nog net iets anders. Op het einde van zijn optreden nam hij namelijk twee vlaggen in de hand, de Duitse vlag en een regenboogvlag, en duwde zijn kruis naar voren als afsluiter. Maar net op dat moment zagen zijn fans iets tevoorschijn komen dat wel héél erg veel wegheeft van een erectie…

Optische illusie

Natuurlijk werd het internet helemaal gek, maar de ondeugende fans moeten we teleurstellen: Harry Styles had geen stijve piemel. Het was maar een optische illusie, zo onthulde een andere Twittergebruiker. Het was namelijk zijn uitpuilende broekzak die je naar voren zag schieten, en door de schaduw en de hoek lijkt het op een erectie. Oeps!

Nog niet overtuigd? In deze YouTubevideo zie je duidelijk wat we bedoelen vanaf minuut 4:05.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.