Home Celebs Celeb News OFFICIEEL: Gigi Hadid en Zayn Malik na 7 maanden uit elkaar

OFFICIEEL: Gigi Hadid en Zayn Malik na 7 maanden uit elkaar

Gigi Hadid
Foto: PHOTO NEWS
Wij hadden het al in de smiezen, maar nu is het officieel: na Taylor Swift en Calvin Harris zijn nu ook Zayn Malik en Gigi Hadid uit elkaar. De 23-jarige popzanger en het 21-jarige model waren zeven maanden samen

Al enige tijd trouble in paradise

Ons hart ligt officieel aan diggelen, want na het nieuws van Taylor en Calvin, werd nu ook de break-up van Zayn en Gigi bevestigd.

Zoals eerder al gezegd, kreeg het koppel ruzie kort na Gigi’s verjaardag. Maar dat was volgens een bron niet de eerste keer. Zayn en Gigi zouden in de zeven maanden dat ze samen waren, wel vaker ruzie hebben gehad en zelfs enkele keren uit elkaar zijn gegaan. Maar die ruzies werden steeds met de mantel der liefde bedekt. Tot nu dus.

Is de breuk wel definitief?

Al is diezelfde bron er niet helemaal van overtuigd dat de breuk definitief is. “Zayn en Gigi zijn inderdaad uit elkaar, maar de kans is groot dat ze morgen weer terug samen zijn. Het is erg onduidelijk hoe het nu zit tussen hen. Ze hebben vaak issues over communicatie. Hun verstandhouding was de laatste tijd niet al te best.”

Gigi laat de breuk alvast niet aan haar hart komen. Samen met BFF Kendall Jenner ging ze op stap in downtown L.A. om haar gedachten te verzetten. That’s what friends are for, right? 

https://www.instagram.com/p/BGLD8diDo26/

Kleine zus Bella Hadid had dan weer een niet mis te verstane boodschap voor Zayn, getuige deze selfie met opgestoken middenvinger die ze vandaag deelde op Instagram:

https://www.instagram.com/p/BGMnt0YENvl/

Nog meer Zigi-nieuws:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.