Home Celebs Celeb News OH NO: deze ‘Riverdale’-acteur heeft een auto-ongeluk gehad

OH NO: deze ‘Riverdale’-acteur heeft een auto-ongeluk gehad

Riverdale
Foto: Instagram @kjapa

Het leven van een ster is zwaarder dan we soms denken. Kijk naar KJ Apa: de acteur had een auto-ongeluk na een werkdag van 14 uur! Blijkbaar viel de ‘Riverdale‘-acteur achter het stuur in slaap tijdens zijn rit van 45 minuten naar huis…

Geen erge verwondingen

Arme KJ Apa! Hij viel achter het stuur in slaap, maar is gelukkig ongedeerd! Het ongeluk gebeurde rond middernacht toen hij onderweg was naar huis na een werkdag van 14 uur. Hij had die dag een aflevering van onze lievelingsserie ‘Riverdale‘ gefilmd in Vancouver in Canada en moest vervolgens 45 minuten naar huis rijden. Hij werd snel geholpen door de hulpdiensten en gelukkig liep hij geen ernstige verwondingen op. Zijn auto is wel helemaal kapot, doordat hij aan de passagierszijde een lichtpaal raakte.

Toen ze hoorden over het ongeluk, uitten veel mensen hun ongenoegen over de manier waarop de productie van ‘Riverdale’ nu verloopt. De cast filmt tot ’s avonds laat, moet ’s morgens weer heel vroeg opstaan en dan ook nog eens zelf naar huis rijden.

Bestie Cole Sprouse

Bestie Cole Sprouse aka Jughead zou nu gevraagd hebben om transport te voorzien voor de acteurs wanneer ze zo lang moeten werken. Normaal zou Cole Sprouse die avond meerijden met KJ, maar hij veranderde zijn plannen. De situatie had dus ook helemaal anders kunnen eindigen!

Net als zij zijn wij er niet goed van! Gelukkig is de Nieuw-Zeelandse hottie ongedeerd…

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.