Home Celebs Celeb News SAY WHAT: Louis Tomlinson krijgt doodsbedreigingen

SAY WHAT: Louis Tomlinson krijgt doodsbedreigingen

Louis Tomlinson
Foto: Instagram @louist91

Ex-One Directioner Louis Tomlinson is volgens geruchten naar de politie gestapt. De Britse singer-songwriter én zijn familie zouden namelijk doodsbedreigingen krijgen op WhatsApp van verschillende nummers. Oh no!

WhatsApp

We kunnen ons voorstellen dat het leven van een celeb fantastisch is. Nu ja, meestal dan toch… Want op dit moment zouden we echt niet graag in Louis Tomlinsons schoenen staan. Hij én zijn familie zouden namelijk doodbedreigingen krijgen van verschillende onbekende nummers op WhatsApp.

Politie

De 25-jarige zanger ondernam eerst zelf stappen door te reageren op de berichten, maar dat werkte duidelijk niet. Daarna droeg hij alle bewijzen over aan de politie in de hoop de persoon achter de berichten te ontmaskeren. We vragen ons toch af wie de ‘Back to You‘-zanger nu iets zou willen aandoen?!

#StayStrongLouis

Toen dit verschrikkelijke nieuws aan het licht kwam, spanden fans van over de hele wereld samen om hun steun te tonen aan Tommo en zijn familie. De hashtag #StayStrongLouis begon te trenden op Twitter en iedereen toonde zo zijn liefde voor de zanger.

Niet de eerste keer

Zo lief! Het is goed om te weten dat Louis altijd op de steun van Directioners kan rekenen. Het is trouwens niet de eerste keer dat de zanger zoiets overkomt. Enkele jaren geleden werden zijn iMessage-gegevens gelekt. Ook zijn gsm-nummer kwam ooit in handen van een superfan, waarna ze hem begon te bellen en hun gesprekken opnam. Al is dit natuurlijk nog stukken enger. Hopelijk vindt de politie snel de daders en kan Tomlinson weer met een gerust hart verder met zijn leven!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.