Home Celebs Celeb News Oh no! Miley Cyrus heeft haar huwelijksreis met Liam Hemsworth afgezegd

Oh no! Miley Cyrus heeft haar huwelijksreis met Liam Hemsworth afgezegd

Miley Cyrus
Foto: Reporters
Alles leek perfect te gaan: Miley Cyrus en Liam Hemsworth zijn na een breuk van bijna drie jaar weer totally in love en maken volop trouwplannen. De vluchten en het verblijf voor hun huwelijksreis in Bora Bora waren zelfs al geboekt, maar die zou Miley nu afgezegd hebben. Why o why je niet met Liams Hemsworth in een tropisch paradijs op het strand zou willen liggen, is ons een raadsel…

Ze wil niet meer

De bron die met het verhaal naar tijdschrift Us Weekly stapte, heeft dan ook niet echt een verklaring voor de beslissing. ‘Miley heeft plots beslist dat ze niet meer naar daar wil. Ze moeten nog een nieuwe bestemming kiezen.’ Oké, ze gaan dus wél nog op huwelijksreis. Leuke manier om ons een mini heart attack te geven, Miles.

Groot of klein feest?

Het huwelijk is dus niet afgelast, maar er zouden wel nog veel beslissingen genomen moeten worden voor we Miley en Liam voor het altaar zullen zien staan. Ze raken het naar ’t schijnt niet eens over de grootte van het feest. De ‘Wrecking Ball’-zangeres zou een intieme ceremonie willen, terwijl Hemsworth liever all out wil gaan. Als we de geruchten mogen geloven, zou het wél al vaststaan dat ze naar Australië – Liams geboorteland – trekken om te trouwen. Zolang we maar een glimps kunnen opvangen van Mileys jurk, zijn wij helemaal tevreden!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.