Home Celebs OH NO: Niels Destadsbader en vriendin Nele niet langer een koppel

OH NO: Niels Destadsbader en vriendin Nele niet langer een koppel

Foto: © Pieter-Jan Vanstockstraeten/Photo News
Voor hun vrienden en familie leken ze een ideale match, maar het sprookje tussen VTM-gezicht Niels Destadsbader en zijn vriendin Nele (beiden 28) is na amper een jaar helaas uit. ‘Niels loopt niet te koop met dit spijtige nieuws, hij bevestigt het slechts aan z’n collega’s bij VTM’, weet een bron deze week in Dag Allemaal te vertellen.

‘Nuchter meisje met beide voeten op de grond’

Vorig jaar raakte bekend dat Niels Destadsbader (28) een koppel vormde met ene Nele (28), een volgens bronnen ‘nuchter meisje’ uit Niels’ geboortestreek rond Deerlijk. ‘Mooi en blond, maar met de voeten stevig op de grond’, zo wordt Nele omschreven in Dag Allemaal.
Het koppel verkoos volgens datzelfde blad een rustige avond thuis met hun hond Nona of een nacht op café met de vaste vriendenkliek die ze al jaren kennen boven BV-feestjes of nachten in de discotheek. Maar het mocht niet zijn. Amper een jaar nadat ze bij elkaar de liefde vonden, is het over en uit tussen Niels en Nele.

‘Collega’s bij VTM verwachtten nochtans een huwelijk’

‘Niels loopt niet te koop met dit spijtige nieuws, hij bevestigt het slechts schoorvoetend aan z’n collega’s bij VTM’, wist een bron aan Dag Allemaal te vertellen. ‘Ook daar verwachtten ze nochtans elk moment het heuglijke nieuws over een nakend huwelijk van de nieuwe wonderboy in de Medialaan.’

Deze kleine rakker doet er vandaag een jaartje bij… ❤️ #matteo #nonkel #?⚫️

A post shared by Niels Destadsbader (@niels_destadsbader) on

Zijn fans, die nu hun kans schoon zien om hun slag te slaan, zijn er helaas aan voor de moeite. ‘De kans is klein dat Niels zich snel in een amoureus avontuur zal storten. Daarvoor is hij in het verleden te zwaar gekwetst’, weet Dag Allemaal. Wie van de twee de relatie beëindigde, is voorlopig nog niet geweten.
Gelukkig kan Niels zijn pijlen nu richten op zijn carrière. Na VTM-talentenjacht ‘The Band’, staat er ook nog zijn theatertournee, Café Flamand en Werchter Boutique op de agenda.
Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.