Home Celebs Celeb News OH NO: spelen The Treblemakers niet mee in ‘Pitch Perfect 3’?!

OH NO: spelen The Treblemakers niet mee in ‘Pitch Perfect 3’?!

Pitch perfect
Foto: Pinterest
Voor de fans van Jesse Swanson en The Treblemakers in beide ‘Pitch Perfect‘-films is er superslecht nieuws. Zij hebben namelijk geen rol gekregen in de derde film. Nooooo! Blijkbaar gaan de makers een hele andere richting uit en is er dus geen plek meer voor de mannelijke a capella-groep. Pffff!

Het was Skylar Astin, Jesse Swanson in beide ‘Pitch Perfect’-films, himself die het slechte nieuws bracht op Twitter. En aan zijn tweet te zien, is hij daar zelf niet zo blij mee!

Geen Bumper en Fat Amy meer?!

Oké, hier moeten we even van bekomen. ‘Pitch Perfect’ zonder Jesse en de Trebles?! Wil dat dan ook zeggen dat Adam DevineBumper – geen rol krijgt in de derde film? Dan is er ook geen vreemde, maar toch o zo schattige liefdesaffaire meer tussen hem en Fat AmySay it ain’t so…

bumper

Pitch Perfect 3‘ komt pas in december 2017 uit in de bioscoop. En ook al doen onze geliefde Trebles niet meer mee, toch kijken we ernaar uit! Want Anna Kendrick, Rebel Wilson, Brittany Snow en Hailee Steinfeld hebben wél mogen tekenen voor het derde deel. Yay!

barden bellas

Ruby Rose

En blijkbaar maakt ook de Australische actrice, Ruby Rose, die je misschien wel kent uit ‘Orange Is The New Black‘, kans op een rol. Woehoew!

mtv orange is the new black oitnb ruby rose

Oké dat maakt het allemaal toch een beetje goed. Ook al zullen we de Treblemakers zóóóó hard missen!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.