Home Celebs Celeb News Olivia Rodrigo kondigt op Instagram debuutalbum ‘Sour’ aan

Olivia Rodrigo kondigt op Instagram debuutalbum ‘Sour’ aan

Ze geeft de volledige tracklijst prijs.

olivia rodrigo debuutalbum
© Getty

Olivia Rodrigo’s muziekcarrière zit in de lift. De achttienjarige zangeres komt na haar debuutnummer ‘Drivers License’ op 21 mei met haar debuutalbum. Op Instagram kondigde ze ‘Sour’ aan en deelde ze de volledige tracklijst.

‘High School Musical: The Musical: The Series’-actrice Olivia Rodrigo bracht in januari haar debuutsingle ‘Drivers License uit en brak daarmee het record van meest gestreamde nummer. Een titel die eerst Ariana Grande toebehoorde. Begin april bracht ze een tweede nummer ‘Deja Vu’ uit en maakte ze meteen ook de releasedatum van haar debuutalbum bekend: 21 mei!

Tracklijst

De naam van dat album en de volledige tracklijst maakte ze nu bekend via Instagram. Op ‘Sour’ zullen niet enkel ‘Drivers License’ en ‘Deja Vu’ te beluisteren zijn, maar ook nog negen andere liedjes. In totaal bevat het debuutalbum elf nummers: ‘brutal’, ‘traitor’, ‘1 step forward, 3 steps back’, ‘good 4 u’, ‘enough for you’, ‘happier’, ‘jealousy, jealousy’, ‘favorite crime’, ‘hope ur ok’.

Aan de titels te zien, zullen het een voor een liedjes zijn waar fans boodschappen achter kunnen zoeken. Zo springen woorden zoals verraad, jaloezie en gelukkiger eruit. Net zoals bij ‘Drivers License’ en ‘Deja Vu’ zal Olivia vast weer heel wat emoties in haar muziek verwerkt hebben.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Sour’

Na de aankondigingspost ging Olivia live om over haar debuutalbum te praten. In die video gaf ze wat meer uitleg over de naam van ‘Sour’. ‘Ik hou van “Sour”, want ten eerste heeft “Sour” veel verschillende betekenissen. Dat is waarom ik hou van het woord zuur en ik het gevoel heb dat het het album representeert. Een extra voordeel is dat het OR bevat, wat heel cool is. In alle beelden van “Sour” maken we de OR vetter dan de rest van het woord. Ik koos het woord voor ik er echt naar keek en ik had zoiets van “oh my god, mijn initialen staan erin”. Het is zo cool’, aldus Olivia.

Ze vertelt er ook bij dat ze lang een lied ‘Sour’ probeerde te schrijven, maar dat dat niet lukte. ‘Ik schreef het meeste rond mijn zeventiende en het was een heel zure periode in mijn leven, dus ik denk dat dat de reden is waarom ik de titel leuk vond’, voegde ze er nog aan toe.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.