Home Celebs Celeb News OMG: blijkbaar hebben we heel wat hints over A.D. in ‘Pretty Little...

OMG: blijkbaar hebben we heel wat hints over A.D. in ‘Pretty Little Liars’ over het hoofd gezien

Lucas
Instagram @brendanrobinson
Noooo, the end is near. Nog even en we moeten definitief afscheid nemen van onze favoriete Liars. We zijn hier stilaan gek aan het worden, want we willen nu ein-de-lijk weten wie A.D. is. Maar volgens Brendan Robinson aka. Lucas hebben we in het verleden al heel wat tips over deze mysterieuze persoon gekregen…

In een interview met Entertainment Tonight vertelde acteur Brendan Robinson dat we al serieus wat hints hebben gekregen over wie A.D. is. Ja, dan hebben wij al die verwijzingen compleet gemist, want voor ons is het nog één groot vraagteken. ‘Ik verklap de hints niet, maar in de vorige afleveringen zijn er al heel wat tips gedropt’, vertelt Brendan.

Toen ik ontdekte wie A.D. speelde, was ik er even niet goed van.

Volgens de acteur is het iemand die we totaal niet zouden verwachten. Dat maakt het alleen nog spannender! ‘Toen ik ontdekte wie het was, had ik het script nog niet volledig gelezen. Ik snapte er eerst niets van. Maar toen ik het script volledig uit had, werden al mijn vragen beantwoord.’ Dus het is misschien wel handig om nog eens een rustig avondje voor de televisie te organiseren. Yep, Netflix and chill!

Is Lucas zelf A.D.?

Natuurlijk kreeg Brendan deze vraag ook onder zijn neus geschoven. Zijn antwoord was kort en krachtig. ‘Dat is mogelijk.’ Maar moest hij er toch bij betrokken zijn, heeft dat waarschijnlijk een goede reden. ‘Misschien wil hij Hanna zo goed mogelijk beschermen.’ Aaaah, nog zoveel vragen!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.