Home Celebs OMG: de cast van ‘iCarly’ ziet er zó goed uit

OMG: de cast van ‘iCarly’ ziet er zó goed uit

iCarly
Foto: Nickelodeon
‘iCarly’ was dé reden waarom wij op een bepaald moment al-le-maal vlogger wilden worden, toch? Het Nickelodeon-programma stopte zo’n vier jaar geleden en sindsdien hebben Carly, Sam, Freddie, Gibby en Spencer een serieuze glow-up doorgemaakt. Vooral Freddie dan #nieuwecrush.

Afgelopen weekend kwam de cast van ‘iCarly’ samen voor een kleine reünie. Nathan Kress (Freddie), Miranda Cosgrove (Carly), Jennette McCurdy (Sam), Noah Munck (Gibby) en Jerry Trainor (Spencer) poseerden samen voor een foto die ons hart een paar sprongetjes doet maken. Nathan, die volgens ons tegenwoordig in de categorie ‘hottie’ thuishoort, deelde het plaatje op Instagram en schreef erbij dat hij z’n iCarly-maatjes nog altijd graag ziet. Wat een cutie!

The semi-bi-annual iCarly "Where Are We Now?" conference was last night. Love these people ?

A post shared by Nathan Kress (@nathankress) on

Wat doen ze nu?

Het vijftal heeft niet stilgezeten sinds de laatste aflevering van ‘iCarly’ in 2012. Miranda leende haar stem aan Margo in de eerste twee ‘Despicable Me’-films en zou dat ook voor de derde gaan doen. Jennette speelde samen met Ariana Grande nog in de Nickelodeon-serie ‘Sam & Cat’ en bracht een cd uit. Noah, oftewel Gibby, produceert elektronische muziek onder de naam NoxiK terwijl Jerry nog steeds acteert in series als ‘Hunt the Truth’ en ‘Still the King’. En Nathan, die is volgens ons vooral beziggeweest met knap worden, een baard laten groeien en z’n Instagrampagina volsmijten met knappe kiekjes.

New year, new profile pic methinks!

A post shared by Nathan Kress (@nathankress) on

Oh ja, en met trouwen met z’n vriendin Elise. Dat ook…

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.