Home Celebs Celeb News OMG: de Hadid-clan lanceert binnenkort een modellentelevisieserie

OMG: de Hadid-clan lanceert binnenkort een modellentelevisieserie

Dat wordt smullen.

Hadid
Foto: Instagram @yolanda.hadid

Als je gek bent op programma’s zoals ‘America’s Next Top Model‘ en ‘Dance Moms‘ zal je de nieuwe realityshow met Yolanda, Gigi en Bella Hadid in de hoofdrol sowieso te gek vinden. De momager en haar dochters gaan in ‘Making a Model‘ namelijk vijf meisjes opleiden tot supermodellen. OMG!

Het was maar een kwestie van tijd tot de Hadid-clan ook hun eigen televisieshow lanceerde. Nu is het eindelijk zover en wij tellen al ongeduldig af naar de releasedatum. In ‘Making a Model‘ koos Yolanda Hadid, de mama van Gigi en Bella, uit duizenden aanvragen vijf meisjes uit om hen om te vormen tot echte modellen.

Mentoren Gigi en Bella

De vijf lucky girls zijn Breanna, Makenzie, Mikayla, Athena en Lilyan. Zij gaan nauw samenwerken met Yolanda, maar krijgen ondertussen ook tips en tricks van mentoren Gigi Hadid en Bella Hadid. Wow! En ze ondergaan die reis niet alleen, want hun mama’s zullen er voor alles bij zijn. Een van de meisjes maakt kans op een modellencontract met Yolanda Hadid en wordt aangenomen door IMG Models, het grootste modellenbureau ter wereld.

Trailer

De televisieserie bestaat uit acht afleveringen en er werd al een trailer gelanceerd die heel wat belooft! De officiële releasedatum is 11 januari 2018 in de Verenigde Staten. Nog even aftellen, dus!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.