Home Celebs Celeb News OMG: de poster van het nieuwe seizoen ‘Teen Wolf’ doet het ergste...

OMG: de poster van het nieuwe seizoen ‘Teen Wolf’ doet het ergste vermoeden

Teen Wolf
Foto: Reporters
We moeten er nog een kleine twee maanden op wachten, maar de eerste beelden én de poster van het zesde en allerlaatste seizoen van de MTV-serie ‘Teen Wolf’ zijn er wél al. En die poster zou volgens fans een heartbreaking hint bevatten…

Geen Stiles?

Fans van ‘Teen Wolf’ of van Dylan O’Brien, weten al een tijdje dat Stiles Stilinksi in dit nieuwe seizoen ontvoerd zal worden door de Ghost Riders, een bende bovennatuurlijk bad guys. Eén van de makers van ‘Teen Wolf’, Jeff Davis, verklapte dit in een interview en vertelde erbij dat de rest van de jongeren in Beacon Hills hem zelfs volledig zullen vergeten. O’Brien was een tijdje out door een druk filmschema en het ongeval dat hij had op de set van ‘The Mazerunner’, waardoor de makers van de MTV-serie een oplossing moesten vinden voor z’n afwezigheid.

Nu de poster van het zesde seizoen er is, maken fans zich pas écht zorgen. Wat wil die bliksemschicht die inslaat tussen besties Stiles en Scott zeggen?! Betekent dit dat er een einde komt aan de beste bromance ever? Zal er één van de twee het zesde seizoen niet overleven? De spanning is gewoon too much! 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Heel donker

Waar we zeker van kunnen zijn, is dat het een heel donker en eng seizoen wordt. Tyler Posey – die tegenwoordig een koppeltje zou vormen met Bella Thorne – verklapte dat eerder al in een interview. Tyler heeft meegewerkt aan de verhaallijn van dit laatste seizoen en zei tegen Teen Vogue dat hij hoopte ‘mentally and emotionally dark’ te kunnen gaan met de afleveringen. Wetende dat ‘Teen Wolf’ sowieso al pretty scary is, is dat veelzeggend. Best niet kijken als je alleen thuis bent, dus. Brrr. 

This is my job.

A post shared by Tyler Posey (@tylerposey58) on

Het zesde seizoen van ‘Teen Wolf’ is in de Verenigde Staten te zien vanaf 15 november!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.